Home > Diensten > Bezorgen

Bezorgen

Wilt u het pakket bezorgt hebben dit is mogelijk. Onze chauffeurs rijden door heel Nederland voor het bezorgen van uw lameloverkapping. (uitgezonderd eilanden). De bezorgkosten bedragen €49,00 per adres.

Bezorgen in Belgie is mogelijk in de volgende postcode gebieden 1000 tot en met 5099 en 7000 tot en met 9999 de bezorgkosten zijn €64,00 incl BTW per adres.

Let wel op bij het bezorgen van lameloverkapping dient er iemand aanwezig te zijn die samen met de bezorger de lameloverkapping kan lossen.

Is uw pakket bij ons binnen dan maken we een afspraak voor het bezorgen via de mail, u krijgt daarin van ons een dagdeel incl het telefoonnummer van de chauffeur zodat u op de hoogte bent van een eventuele geschatte bezorgtijd. U hoeft voor ons dus niet de gehele dag thuis te blijven.

De factuur kan bij de bezorger voldaan worden per PIN/Bankcontact of contant. (voorkeur PIN/Bankcontact)

Besteld u meerdere producten bij JVS zonwering en deze kunnen samen bezorgt worden, dan betaald u natuurlijk maar 1x verzendkosten. U kunt dit vermelden in het opmerkingen blok van uw bestelling.

Op zoek naar lameloverkappingen, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.lameloverkapping.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden