Home > Diensten

Bezorgen

Wilt u het pakket bezorgd hebben dan is dit mogelijk. Onze chauffeurs rijden door heel Nederland voor het bezorgen van uw lameloverkapping. (uitgezonderd eilanden). De bezorgkosten bedragen 49,- per adres. Bezorgen in Belgie is ook mogelijk, alleen in de volgende postcodes 1000 tot en met 5099 en 7000 tot en met 9999. De bezorgkosten zijn 64,- incl BTW per adres.

Is uw pakket bij ons binnen dan maken we een afspraak voor het bezorgen via de mail, u krijgt daarin van ons een dagdeel incl het telefoonnummer van de chauffeur zodat u op de hoogte bent van een eventuele geschatte bezorgtijd. U hoeft voor ons dus niet de gehele dag thuis te blijven.

De factuur kan bij de bezorger voldaan worden per PIN of contant. (voorkeur PIN)

Besteld u meerdere producten bij JVS zonwering en deze kunnen samen bezorgt worden, dan betaald u natuurlijk maar 1x verzendkosten. U kunt dit vermelden in het opmerkingen blok van uw bestelling.

Meer informatie/mogelijkheden

Inmeten

Wilt u laten in meten door een professioneel bedrijf dan is dit mogelijk. Deze hanteren €50,00 incl BTW voorrijkosten. De kosten per overkapping zijn €25,00 incl BTW per stuk. Kiest u ook voor monteren dan zullen de inmeet kosten per overkapping in mindering worden gebracht.

U heeft hiermee het vertrouwen dat altijd alles past. Dus eigenlijk kopen zonder risico. Wij meten in geheel Nederland. Excl eilanden.

Bij de montagebedrijven kunnen de inmeetkosten voldaan worden met PIN of contant.

Meer informatie/mogelijkheden

Monteren

Wilt u de lameloverkapping laten monteren, wij monteren in geheel Nederland. (excl eilanden)

Bij de montagebedrijven kunnen de montagekosten voldaan worden met PIN of contant.

Meer informatie/mogelijkheden

Op zoek naar lameloverkappingen, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.lameloverkapping.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden