Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Lameloverkapping.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

24-04-2024
Gerrit Visser (Losser)
Prijs:
Kwaliteit:

Raamdecoratie
Geweldig bedrijf, we zijn ontzettend tevreden met onze raamdecoratie die we bij jullie hebben gekocht, hier gaan we zekers in de toekomst meer bestellen

24-04-2024
Harm Korsten (Heeswijk-Dinther)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen 6,5 meter breed
Screen van 6,5meter breed gemonteerd. Ziet er strak uit en was binnen 1,5u gemonteerd.

11-04-2024
Van der Linde (Stiens)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen voor keukenraam
Het door mij bestelde screen zit inmiddels gemonteerd op de muur.
Het bestelproces was eenduidig, de levering snel, de verpakking zorgvuldig
en de montage-instructies duidelijk. Het geheel oogt netjes en ziet er
kwalitatief goed uit. Ben dik tevreden over dit produkt.

11-04-2024
Henk Breuer (Noordwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Is inmiddels het tweede zonnescherm dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Had problemen met de handzender goed gekoppeld te krijgen. Telefonisch is dit uitstekend opgelost.

04-04-2024
Albert (Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Zeer mooi maten goed

28-03-2024
Lei J,W. Hendrix (Horn)
Prijs:
Kwaliteit:

Buiten zonwering
Bstelling, mail contact en afleverdatum zeer goed.

27-03-2024
Frank (Nelissen)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda
Super blij mee netjes gemaakt de mannen netjes en vriendelijk 👌👌

25-03-2024
Rick (Naaldwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Snel geleverd
Hoop dat hij snel hangt

25-03-2024
Willy (Houwaart)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering rolluiken
Beste, We hebben de ontbrekende oprollers vandaag in goede orde ontvangen,na het plaatsen zullen we een paar foto's naar jullie zenden. Voor het ogenblik is de levering compleet, en we verwachten ze te plaatsen eind deze week.
Bedankt.
Met vriendelijk groeten
Willy

18-03-2024
Armand (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits Screen besteld
Omdat ik ook al eerder rolluiken gekocht had via JVS en deze toen had laten plaatsen nu de gok genomen om een Rits Screen te bestellen (gunstige prijsstelling).
Deze vrij eenvoudig geheel zelf kunnen plaatsen.
Problemen met het elektrisch aansluiten (ik wist niet welke kleur de Nuldraad moest zijn) keurig telefonisch kunnen oplossen omdat dit bedrijf ook telefonisch goed bereikbaar is en ook goede aftersales aanbiedt.

Op zoek naar lameloverkappingen, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.lameloverkapping.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden