+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3253 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Lameloverkapping.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 317 - 318 - 319 - 320 - 321 - 322 - 323 - 324 - 325 - 326 - Volgende
(beoordeling 3201 t/m 3210 van 3253 beoordelingen)
18-02-2014
Erik Mol (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prijs goed, kwaliteit goed en Service perfect
Waar vind je nog bedrijven met zo'n goede service. Zeer snel met leveren en beantwoorden vragen. Op en top oke!!

18-02-2014
Dhr Snel (Alkmaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Mooie inbouw rolluiken, zeer scherp geprijst.

18-02-2014
N v Braam (Zevenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Laag geprijst
We zijn overall wezen kijken ook bij JVS ze hebben maar liefst 5 groot formaat demo modellen staan. En de prijzen waren 35% goedkoper.

17-02-2014
Mevrouw Ten Brinke
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend bedrijf
Via internet bij rolluiken-discount uitgekomen. Wat een duidelijke site!! Een verademing t.o.v. andere site's.

De rolluiken hangen inmiddels en werken perfect!!

In 1 woord GE-WEL-DIG

17-02-2014
Geert Jan van de Boom
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda snel geplaatst.
We hebben afgelopen week een Verano Iseo Veranda bezorgt gekregen. Helemaal netjes volgens afspraak, montage is zeer goed te doen met de handleiding, de veranda hadden we binnen 6 uur staan. Laat de zon maar komen

17-02-2014
Jan de Bruijn (Purmerend)
Prijs:
Kwaliteit:

Concurrentie ver voorbij
We zijn ons huis aan het bouwen, en wilde altijd al rolluiken alleen vonden de rolluik kasten niet mooi we hebben inbouwrolluiken.com gevonden ze waren €1400,00 goedkoper dan een bedrijf uit de regio, zelfde kwaliteit. Super aanrader voor heel NL, Groeten Jan

17-02-2014
F. Brauwer (Bunschoten)
Prijs:
Kwaliteit:

Wat een service
Voor ons was het de 1e keer dat we online screens hebben gekocht dus we hadden veel vragen, deze waren zeer snel beantwoord. Wat een service. We hebben nog 6 screens nodig en gaan deze zeker bij www.screen-discount.nl aanschaffen.

13-02-2014
Marinus van Os Winterswijk
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs-kwaliteits verhouding
Bestelling is op aangegeven tijdstip correct geleverd. Met de handleiding van de site is de montage goed te doen. De huismerkrolluiken werken perfect en zien er goed uit, wij zijn er zeer tevreden mee.

31-01-2014
John Zuidhof
Prijs:
Kwaliteit:

Stop maar met zoeken, je heb de beste en goedkoopste gevonden!
Levering en produkt precies zoals je het wilt hebben.

28-01-2014
Daniel de Vries (Harlingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Ze maken het waar!
5 rolluiken besteld. Mooie site om alles ordelijk in te vullen. Prima correspondentie en correcte bezorging. Kortom, zeer tevreden

Vorige - 1 ... 317 - 318 - 319 - 320 - 321 - 322 - 323 - 324 - 325 - 326 - Volgende
(beoordeling 3201 t/m 3210 van 3253 beoordelingen)
Op zoek naar lameloverkappingen, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.lameloverkapping.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden