+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3594 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Lameloverkapping.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 360 - Volgende
(beoordeling 21 t/m 30 van 3594 beoordelingen)
06-07-2020
Guido (Hamont (B))
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Gemakkelijke website, alles klopt precies.
Goed verpakt en op afspraak netjes op zijn tijd geleverd (in Belgie).
Betaald met Bancontact.

06-07-2020
Y. Schriever (Huissen)
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit
Kwaliteit kan beter, als er iets op word gevonden dat jezelf de pees niet erin hoef te schuiven en de vollant zat niet bij de levering, na een mailtje werd deze nageleverd.

06-07-2020
M.J.Bomhof (Barneveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Prima rolluiken en prima geplaatst, alle volgens afspraak. Communicatie met installateurs uitstekend.

06-07-2020
A Lodder (Hendrik Ido Ambacht)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Voor de tweede keer binnen 2 jaar een screen besteld.
Prijs kwaliteit is heel goed. Zeer tevreden over alle 3 de screens.

06-07-2020
Laurens de Graaff (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen doek
Precies geleverd zoals afgesproken. En zeker niet te duur

06-07-2020
P.pagie (Delft)
Prijs:
Kwaliteit:

Extra doek
Een klein puntje,bij de 250cm uitval,zou eigenlijk een extra regeltje moeten staan,hou rekening met extra doek,nu zit er ongeveer 30cm om de buis heen,die ik nu mis op het terras,als ik dat had geweten had ik 300cm uitval genomen.
Vr gr peter

06-07-2020
Tonny Sesink (Heesch)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik wij hebben een ralkleur besteld 9010 maar toen wij de rolluik

06-07-2020
Tonny Sesink (Heesch)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik wij hebben een ralkleur besteld 9010 maar toen wij de rolluik plaatsten bleek de kleur toch iets afwijkend te zijn

06-07-2020
Arie van den berg (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm en rolluik
Zonnescherm was goed verpakt /alles zat erbij/werkt perfect
rolluik idem dito

05-07-2020
Huub peeters (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Zeer goed. Screen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 360 - Volgende
(beoordeling 21 t/m 30 van 3594 beoordelingen)
Op zoek naar lameloverkappingen, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.lameloverkapping.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden