+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2872 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Lameloverkapping.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 - 284 - 285 - 286 ... 288 - Volgende
(beoordeling 2811 t/m 2820 van 2872 beoordelingen)
20-02-2014
Karel Hol
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Toen wij deze screens gingen bestellen was ik wel wat nerveus want zo goedkoop, zou het dan wel goed zijn?
Maar omdat het €400 euro scheelde met onze lokale verkoper hebben we besloten omdat risico te nemen.

En het bleek de moeite waard. Wat een geweldige screens. Echt goede stevige doeken en ook de montage ging geweldig.

19-02-2014
Huitema (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit voor een goede prijs
Rolluiken besteld van Heroal. Goede kwaliteit. We hadden ze binnen de 20 werkdagen binnen. Vriendelijke bezorgers. Monteren ging prima en ook het instellen van de afstandsbediening ging vlot m.b.v. beschrijving van de site.
Zeker een aanrader!!

19-02-2014
De vlieger (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima producten, prima service
Rolluiken besteld. Eerst nog telefonisch contact gehad over het verschil tussen 2 typen rolluiken. Prima te woord gestaan met vakkundige antwoorden.
Bestellen ging ook makkelijk via de site. Bezorgt binnen de levertermijn.

Ik zou het iedereen aanbevelen.

19-02-2014
C Maas (Nieuwegein)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende screens
We hebben via de site screens besteld. vlotte levering, vlotte montage d.m.v beschrijving op de site.
Echt een aanrader!!

19-02-2014
De vlieger (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima producten, prima service
Rolluiken besteld. Eerst nog telefonisch contact gehad over het verschil tussen 2 typen rolluiken. Prima te woord gestaan met vakkundige antwoorden.
Bestellen ging ook makkelijk via de site. Bezorgt binnen de levertermijn.

Ik zou het iedereen aanbevelen.

19-02-2014
Huitema (Leeuwarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit voor een goede prijs
Rolluiken besteld van Heroal. Goede kwaliteit. We hadden ze binnen de 20 werkdagen binnen. Vriendelijke bezorgers. Monteren ging prima en ook het instellen van de afstandsbediening ging vlot m.b.v. beschrijving van de site.
Zeker een aanrader!!

19-02-2014
T Post (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit voor een betaaldbare prijs
Wij zijn bij JVS gaan kijken omdat we een glazen veranda wilden en wel zeker wilde weten dat we een goede aankoop zouden doen. Daar hadden ze verschillende glazen veranda's staan. Onze keus was snel gemaakt. We hebben de Verano Garda gekocht. Hij staat inmiddels (zelf gemonteerd) en we zijn er zeer tevreden mee. Ook mijn ouders zijn er over aan het nadenken en zullen bij een eventuele koop zeker bij JVS uit komen.

19-02-2014
C Maas (Nieuwegein)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekende screens
We hebben via de site screens besteld. vlotte levering, vlotte montage d.m.v beschrijving op de site.
Echt een aanrader!!

18-02-2014
Henk Uland Eindhoven
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit en service voor een nette prijs
Ik sluit me volledig aan bij de andere beoordelingen. Een echte aanrader voor iedereen welke kwaliteit geleverd wil krijgen voor een lage prijs. Een bedrijf welke zijn belofte meer dan waar maakt. Keurig!

18-02-2014
Erik Mol (Amsterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prijs goed, kwaliteit goed en Service perfect
Waar vind je nog bedrijven met zo'n goede service. Zeer snel met leveren en beantwoorden vragen. Op en top oke!!

Vorige - 1 ... 278 - 279 - 280 - 281 - 282 - 283 - 284 - 285 - 286 ... 288 - Volgende
(beoordeling 2811 t/m 2820 van 2872 beoordelingen)
Op zoek naar lameloverkappingen, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.lameloverkapping.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden