+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2333 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Lameloverkapping.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 2333 beoordelingen)
15-07-2019
J.de Groot (Blaricum)
Prijs:
Kwaliteit:

Veel eerder geleverd
Zonnescherm werd veel eerder geleverd dan de opgegeven tijd. Goede kwaliteit en alle onderdelen erbij

13-07-2019
W.T.C. Thijssen (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Hier al mijn 6 rolluiken aangeschaft.
Zeer goede prijs en kwaliteit. Super geholpen bij een beschadiging aan een rolluik. Dit werd gelijk goed geregeld door nieuwe lamellen te bestellen en te leveren.
Zeker een aanrader voor uw Rolluiken.

13-07-2019
Hersevoort (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Na een klein gaatje te hebben geconstateerd in ons doek werden we gelijk geholpen en in zeer korte tijd hebben we een nieuw doek mogen ontvangen. Enige nadeel het extra werk voor ons. Maar het doek ziet er erg mooi uit. Bedankt.

13-07-2019
Hersevoort (Zwolle)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Na een klein gaatje te hebben geconstateerd in ons doek werden we gelijk geholpen en in zeer korte tijd hebben we een nieuw doek mogen ontvangen. Enige nadeel het extra werk voor ons. Maar het doek ziet er erg mooi uit. Bedankt.

13-07-2019
Van De Vyfeyke (2160 Wommelgem Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Supper
Het installeren van de screens is goed verlopen maar het programmeren van somfy weer station verliep heel mooilijk . Om de vier screens te koppelen aan het weer station is nog niet gelukt ze staan wel in groep . De twee laatste die ik heb bij geplaatst krijgen we niet mee geprogrammeerd op het weer station en er is bij na niets nederlands te vinden op Internet .

13-07-2019
Jos (Beek en Donk)
Prijs:
Kwaliteit:

Roluiken
Zeer tevreden met het eindresultaat.
Alles precies zoals ik het besteld had.
En wat ook fijn is dat je mag betalen, als je de sullen op komt halen

12-07-2019
Nick (Emmeloord)
Prijs:
Kwaliteit:

Fantastisch zoals altijd
Had een foutje gemaakt. Prima geholpen om een uitstekend resultaat te krijgen. Advies/foto's/uitleg alles voor de service. Wij bevelen jvs van harte aan.

12-07-2019
Ralph de Gooijer (Soesterberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Top en Tip
Top: kwaliteit, prijs, bezorging
Tip: contact met backoffice gaat zonder naam. Spreekt mij niet aan.
Tip: 10 schroeven = 10 dopjes, niet 6

12-07-2019
HERTELEER LUCIENNE (EVERGEM)
Prijs:
Kwaliteit:

ZONNEWERING
ZEERGOED ONTVANGEN EN TEVREDEN WEL EEN BREUK GEHAD BIJ HET MONTEREN TE WEINIG PLAATS OP HET BALKON WACHT NOG OP DE LEVERING VAN DE ZIJKAPJES BESTELD OP 01072019 MAAR WEL AAN TE RADEN ZE ZIJN PRACHTIG AAN TE RADEN AAN IEDEREEEN EN TOP SERVICE.

11-07-2019
Bas boersma (Gieten)
Prijs:
Kwaliteit:

Connexoon
Paar week geleden de screens binnen gekregen maar de Connexoon stond helaas in nalevering. Nu twee week later ook binnen gekregen top. Wat een topkwaliteit en service voor een lage prijs. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ga zo door. En tot snel als ik weer wat nodig benπŸ‘πŸ‘πŸ‘Œ

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 234 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 2333 beoordelingen)
Op zoek naar lameloverkappingen, schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.lameloverkapping.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden